Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Συμβουλές προς καλλιτέχνες που πάνε στη Μπήλιω

Επειδή η ζωή είναι γεμάτη παγίδες και εκπλήξεις, θα ήθελα να προφυλάξω τους καλλιτέχνες (που αποκλείεται να διαβάζουν το blog μου αλλά εγώ θα έχω κάνει το χρέος μου) από την παγίδα των καλλιτεχνών ΜΠΗΛΙΩ ΤΣΟΥΚΑΛΑ.
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι εξωγήινη, γιατί δε θέλω να πιστεύω ότι κρατάει το ενδιαφέρον της κρατικής τηλεόρασης απλά με την ασχετοσύνη της. Κάποιο πείραμα γίνεται και τα αποτελέσματα αργούν να βγουν (θα βγάλει βιβλίο για αυτήν ο Λιακόπουλος και θα μας αφήσει μ..άκες).


Καταρχάς πριν πάτε στην εκπομπή της βεβαιωθείτε ότι έχει καλέσει εσάς σίγουρα. Στείλτε φωτογραφία σας με το ονοματεπώνυμό σας και με υπενθύμιση για την ημέρα της συνέντευξης. Υπάρχει σοβαρή υποψία ότι πάσχει από το σύνδρομο της διαβολοταύτισης (?!"). Δηλαδή ξέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για κάποιους, τις εκφράζει με σατανικό ύφος, αλλά τυχαίνει να μην ταιριάζουν σ' αυτούς στους οποίους τις απευθύνει.


Αμέσως μετά την ταυτοποίηση πηγαίνετε στην εκπομπή της ξεκούραστος, με τουλάχιστον ένα οχτάωρο ύπνου, γιατί η ψυχική εξάντληση έρχεται πιο εύκολα σε όσους είναι κουρασμένοι.


Όταν αρχίσει να ρωτάει πάρτε βαθιές εισπνοές, βήξτε, κάντε κάτι θορυβώδες για να καλύψετε την ερώτηση έτσι ώστε να απαντήσετε αυτό που θέλετε εσείς. Έτσι κι αλλιώς η ερώτηση δε θα έχει καμία σχέση με τη δουλειά σας.


Αν είστε γύρω στα εξήντα και σας ρωτήσει πότε τελειώσατε τις σπουδές σας πείτε κάτι χαριτωμένο για τη ΝΕΤ. Ούτως ή άλλως δε θα καταλάβει την ανακολουθία.


Αν αρχίσει να μιλάει με διαλείμματα και να χαμογελάει πονηρά στην κάμερα, δεν είναι τίποτα. Τη διορθώνει ο σκηνοθέτης που σας είπε Τζων πριν δύο ερωτήσεις. Τώρα λογικά το έχει διορθώσει. Σας λέει Τζακ.


Αν αρχίσει τις οικειότητες μην ενδώσετε. Θα νομίζει ο κόσμος ότι πραγματικά σας ξέρει και άρα ισχύει αυτό που είπε για το παρελθόν σας, ότι δηλαδή ήσασταν άστεγος και κοιμόσασταν για μια πενταετία σε παγκάκια.


Αν ξαφνικά σηκώσει τα φρύδια και για πολλή ώρα κάνει εεεεεε, θέλει να σας ζητήσει ένα τραγούδι - παραγγελιά. Ακόμη κι αν είστε ηθοποιός. Μην ανησυχείτε και τραγουδιστής να ήσασταν αυτό που θα ζητούσε δε θα ήταν δικό σας.


Αν πάνω στον οίστρο σας, σας διακόψει για να κάνει πάλι εεεεε και να ρωτήσει αυτό που είχατε ξεκινήσει να αναπτύσσετε πριν πέντε λεπτά, ενώστε τους αντίχειρες σε απόσταση 20 εκατοστών από το στήθος και επικεντρωθείτε για 10 δεύτερα. Διώχνει τους ιλίγγους.


Φαντάζομαι τέλος, ότι έχετε φροντίσει να δώσετε κι αλλού συνεντεύξεις, να προβάλετε τη δουλειά σας και γενικά να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στην τηλεόραση με χαρά και καλή διάθεση.


Αυτό που περάσατε στη Μπήλιω δεν ήταν τίποτα. Ηρεμήστε.
Θα δείτε που θα το ξεχάσετε.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.


7 σχόλια:

theachilles είπε...

Πολύ γέλιο. Την έχω πετύχει στο Αττικόν να αγανακτεί που δε βρήκε εισιτήριο!

afrodiet είπε...

Φαντάζομαι το σκηνικό! Πώς και δεν έδειξε τη δημοσιογραφική της ταυτότητα να την αφήσουν να περάσει για ρεπορτάζ;
Η γυναίκα δεν παλεύεται.
Βάζω αργά τη νύχτα ΝΕΤ για να κοιμηθώ και βλέπω τις επαναλήψεις της και τελικά κοιμάμαι ξημερώματα απ' τα νεύρα μου.

Καλώς ήρθες! Θα περάσω κι εγώ μια βόλτα.

theachilles είπε...

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Επιβεβαιώθηκε ύστερα από ιατρικές έρευνες ότι πάνω από 10 λεπτά Μπήλιω την ημέρα αυξάνει τις πιθανότητες εγκεφαλικού!!

Καλώς σε βρήκα.

Suspect είπε...

!!!!

great!

Ανώνυμος είπε...

στο μυαλό μου ήσουν...αυτή παιδι μου έχει φύγει για άλλες πραγματικότητες εδώ και καιρό.
να 'σαι καλα με έκανες και γέλασα!!!

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν ξέρω πια αν πρέπει να γελάω ή νευριάζω μαζίτης.

afrodiet είπε...

theachilles,
Τυχαίνει και έχει (λόγω ΝΕΤ) καλούς καλεσμένους. Αυτός είναι και ο λόγος που επιμένω να παρακολουθώ. Μια καλή λύση βέβαια είναι το mute την ώρα που μιλάει. Να γλιτώσω και το επεισόδιο.

Suspect,
γεια σου και σ' ευχαριστώ!

Ανώνυμε,
κάτι πίνει μάλλον. Και φεύγει. Μπορεί να επιστρέφει, αλλά μετά τις εκπομπές.

molho,
Ούτε εγώ είμαι σίγουρη. Σκέψου ότι αυτή την γυναίκα εμείς την πληρώνουμε. Αλλά μπορώ να την δω με χιούμορ.

Αυτή που δε μπορεί όμως να μου βγάλει με τίποτα γέλιο είναι η Δρούζα.